Loading...
Om oss 2019-02-19T09:01:43+00:00

Verksamhet

Vi på Paxton arbetar nära våra uppdragsgivare och strävar efter långsiktiga relationer med delaktighet som ledstjärna. Våra konsulter har lång erfarenhet i ledande befattningar i näringslivet och offentlig verksamhet inom chefsrekrytering, kvalificerat arbete inom Human Resources, kommunikation och ledarskap och därigenom kan vi bidra till våra uppdragsgivares framgång.
Paxton erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rekrytering, organisation, ledarskap och kommunikation.
Välkommen att kontakta oss på Paxton för att diskutera ett samarbete!

Konsulter

Ulrica Franzén
Ulrica FranzénAssociate
Telefon 076-1026070
Ulrica har arbetat som kommunikationsdirektör inom såväl näringslivet som den offentliga sektorn under 30 år. Hon är specialiserad inom bland annat hälso- och sjukvårssektorn. Ulrica har lång erfarenhet av strategisk kommunikation, ledarskap och organisation. Hon är utbildad lärare, har en fil kand inom media och kommunikation samt är diplomerad affärscoach.
Ellinor Bollman
Ellinor BollmanAssociate
Tel 0760-278789
Ellinor har arbetat som kommunikationsdirektör, marknads- och försäljningschef inom såväl näringslivet som i offentlig verksamhet och civilsamhället under drygt 30 år. Hon har arbetat inom flera branscher med fokus på IT, kommunikation, kultur och försvar. Ellinor har lång erfarenhet av strategisk kommunikation, ledarskap och organisation och är utbildad marknadsekonom, journalist och med 20 års erfarenhet som avtalsofficer.
Åsa Granqvist
Åsa GranqvistVd, Founder, Owner
Tel 076-0456016
Åsa har arbetat med Executive Search och HR Management under 20 år inom framförallt finans, IT/ teknik, energi och hållbarhet. Hon har tidigare erfarenhet som chef från svenska storbolag och innovation. Åsa är ansvarig för Paxtons kursverksamhet och en uppskattad föreläsare och coach för både blivande och erfarna chefer. Hon är certifierad inom marknadens alla testverktyg för kapacitets- och personbedömning.
Peter Moberg
Peter MobergAssociate
Tel 0730-913300
Peter har jobbat med utveckling av organisationer och människor i rollen som linjechef och konsult inom marknad, försäljning och kommunikation i drygt 20 år. Han är master trainer för konsulter och medarbetare inom HR-funktioner i rekryteringstester och organisationsverktyg. Peter är certifierad i flera av marknadens test- och analysverktyg och har examen i ekonomi och juridik.