Loading...
Om oss 2019-03-13T10:24:01+00:00

Verksamhet

Vi på Paxton arbetar nära våra uppdragsgivare och strävar efter långsiktiga relationer med delaktighet som ledstjärna. Våra konsulter har lång erfarenhet i ledande befattningar i näringslivet och offentlig verksamhet inom chefsrekrytering, kvalificerat arbete inom Human Resources, kommunikation och ledarskap och därigenom kan vi bidra till våra uppdragsgivares framgång.
Paxton erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rekrytering, organisation, ledarskap och kommunikation.
Välkommen att kontakta oss på Paxton för att diskutera ett samarbete!

Konsulter

Åsa Granqvist
Åsa GranqvistVd, Founder, Owner
Tel 076-0456016
Åsa har arbetat med Executive Search och HR Management under 20 år inom framförallt finans, IT/ teknik, energi och hållbarhet. Hon har tidigare erfarenhet som chef från svenska storbolag och innovation. Åsa är ansvarig för Paxtons kursverksamhet och en uppskattad föreläsare och coach för både blivande och erfarna chefer. Hon är certifierad inom marknadens alla testverktyg för kapacitets- och personbedömning.
Peter Moberg
Peter MobergAssociate
Tel 0730-913300
Peter har jobbat med utveckling av organisationer och människor i rollen som linjechef och konsult inom marknad, försäljning och kommunikation i drygt 20 år. Han är master trainer för konsulter och medarbetare inom HR-funktioner i rekryteringstester och organisationsverktyg. Peter är certifierad i flera av marknadens test- och analysverktyg och har examen i ekonomi och juridik.